maandag 25 september 2023

Wethouder Volders overweegt beëindiging politieke loopbaanWethouder Volders laat de inwoners van de gemeente Meerssen via de Facebookpagina van Partij Groot Meerssen Het Origineel weten dat hij overweegt zijn politieke loopbaan te beëindigen. Op dit moment is wethouder Volders revaliderend van een hersenbloeding.

Met pijn in het hart
In de verklaring schrijft Volders  “Ik heb al jaren hoge bloeddruk en mijn behandelend arts heeft dit samen met mijn werkzaamheden bij de Gemeente als voornaamste oorzaak gekenschetst. Met het oog op de nodige revalidatie leg ik me bij deze conclusie ook neer. Zij het met pijn in het hart, dat moge duidelijk zijn”.

Onvermijdelijk
Verder schrijft Volders “Consequentie is dan ook onvermijdelijk dat ik mijn raadszetel beschikbaar stel aan iemand anders op de lijst van Het Origineel. Zij zullen hier goed mee omgaan. Ik weet zeker dat binnen partij Het Origineel genoeg talent zit om de ontstane leemte op te vullen”. Wethouder Gulikers neemt op dit moment de werkzaamheden van hem over, aldus Volders in zijn verklaring. Hij besluit de verklaring met “Wij denken dat de revalidatie ongeveer 4 maanden gaat duren. Tot uw dienst. Wethouder Luc Volders”.

Partij Groot Meerssen Het Origineel
Het Origineel laat, bij monde van fractievoorzitter Remco Vertommen Meer Vandaag weten, dat wethouder Volders op dit moment ziek is en er nog geen sprake is van dat hij gaat stoppen. Men wacht eerst de vier maanden revalidatie af. De partij zelf is op dit moment bezig om een passende oplossing te vinden.