maandag 25 september 2023

Wandeltocht speeltuin St. JosephOp 17 juli organiseert speeltuin St. Joseph uit Meerssen-West een kids én volwassenen wandeltocht door de natuur van Meerssen. Wandelaars kunnen starten tussen 12:00 uur en 14:00 uur vanaf de speeltuin.

Lengte wandelingen 4 en 8 KM
De wandeling voor de kinderen is ongeveer 4 KM en de wandeling voor de volwassenen is ongeveer 8 KM. De speeltuin ontvangt de wandelaars met koffie, thee en vlaai. Ook voor de kinderen staat wat lekkers klaar.

Speurtochtkaart
Kinderen kunnen een speurtochtkaart ophalen om mee te nemen tijdens het wandelen. De kaart kan worden ingeleverd aan het einde van de wandeltocht om een presentje op te halen.

Wandeling eindigt in de speeltuin
De wandeling eindigt in de speeltuin. Na het wandelen krijgen de wandelaars na afloop frietjes met een frikandel of kroket. Er is ook de mogelijkheid om zelf consumpties te kopen.

Inschrijven tot 14 juli
Informatie over de kosten en inschrijven kan tot woensdag 14 juli 18.00 uur via de site of een mail te sturen naar info@speeltuin-st-joseph.com met het aantal deelnemers. Daarna ontvangt de deelnemers een betaalverzoek.