SV Meerssen uitgeschakeld in de KNVB-beker

04-09-2024
Redactie
Meerssen

SV Meerssen heeft de eerste voorronde van de landelijke KNVB-beker niet overleefd. Op eigen terrein won SC Genemuiden met 0-1. De ploeg uit Overijssel speelt net zoals SV Meerssen in de derde divisie.

Voor rust had de ploeg van Erik van de Luer goede kansen, maar de lat en de paal stonden een voorsprong in de weg. De gasten wisten voor de thee wel te scoren. Ook in de tweede helft had Meerssen kansen om de stand gelijk te trekken. Vlak voor tijd kregen ze zelfs nog een strafschop. Bryan Simon mistte echter vanaf de elfmeterstip. Hierdoor was uitschakeling in de KNVB-beker een feit.

Competitie

Zaterdag om 15.00 uur staat het competitieduel tegen ASWH in Hendrik-ido-ambacht op het programma. ASWH heeft de eerste drie competitieduels verloren. SV Meerssen speelde twee keer gelijk en won een duel.