maandag 25 september 2023

Prinsenpaar CV de Havermennekes bezoeken zieken en huwelijksjubilarissenCarnaval 2022 en de corona pandemie zijn wederom geen goede combinatie. Toch willen CV de Havermennekes uit Bunde, aandacht schenken aan de zieken en huwelijksjubilarissen. “In deze bizarre tijden willen Prins Stefan en prinses Chantal van CV de Havermennekes graag de zieken en huwelijksjubilarissen van Bunde op zaterdag 5 februari een hart onder riem steken.” De ontmoetingen zullen volgens de richtlijnen van het RIVM plaatsvinden waarbij de 1,5 meter afstand in acht genomen wordt.

Zieken en huwelijksjubilarissen
Het ziekenbezoek kan zijn op het woonadres, ziekenhuis of verpleeghuis. Het is niet de bedoeling dat het prinsenpaar de woning betreed maar dat zij op een creatieve en ludieke wijze de zieken, huwelijksjubilarissen en huisgenoten kan ontmoeten en verwennen met een fruit/snoep-schotel. Het doel van het bezoek is voor de zieken vaak een welkome afleiding waardoor men even aan wat anders kan denken.

Hart onder de riem steken
De Havermennekes doen de volgende oproep. “Bent u zelf ziek? Of viert u een huwelijksjubileum? Of is een hart onder de riem wenselijk door de corona pandemie? Kent u mensen die ziek zijn of die jubilaris zijn? Weet dat deze mensen het op prijs stellen als ons Prinsenpaar een bezoek aan ze brengt, geef het ons dan door.” Vermeldt bij de opgave duidelijk naam, adres en eventueel telefoonnummer. Tot zondag 31 januari 2022 kunnen mensen zichzelf of iemand anders aanmelden voor een bezoek of ontmoeting. Aan het bezoek zijn geen kosten verbonden. Het bezoek zal plaatsvinden op zaterdag 5 februari.

Aanmelden
De aanmelding gaat als volgt: mensen kunnen de persoon (of zichzelf) aanmelden bij Sylvia Bartholomeus tel. 0631961283 of 0433645296 of bij Leny Meijers van café “De Haverput”. tel 043-3649544 of 043-3641502 of via ziekenbezoek@havermennekes.nl