zondag 21 april 2024

Gedragsbioloog Patrick van Veen stopt als expert bij Married at First SightGedragsbioloog Patrick van Veen uit Eijsden stopt definitief als expert bij het RTL-programma Married at First Sight (MAFS). Daarin koppelde hij samen met andere experts zes seizoenen lang mensen aan elkaar die nog voordat ze elkaar kenden in het huwelijksbootje stapten. Een zevende seizoen zit er voor Van Veen wegens 'verschil in inzicht' niet in.

RTL bevestigt de exit van Van Veen, die tevens vast panellid is in het programma Nieuws aan tafel van Heuvelland Vandaag, aan RTL Boulevard.

Verschil in inzicht
"Dit jaar is het verschil in inzicht heel groot. Er zijn nieuwe mensen bij het productieteam gekomen en daar is het niet beter door geworden. Als er niks verandert, stop ik als expert", liet Van Veen eerder al weten aan Heuvelland Vandaag. Nu de evaluatiegesprekken met de productiemaatschappij ITV achter de rug zijn, heeft Van Veen besloten het MAFS-avontuur achter zich te laten. Naast hem stopt ook de Limburgse matchmaker Radboud Visser bij het programma.

RTL wenst beide experts 'veel succes' in de toekomst. Wie de opvolgers van de heren worden, is nog niet bekend.