maandag 25 september 2023

Nieuwjaarsconcert Koninklijke Fanfare Concordia UlestratenAan het begin van het jaar vindt traditiegetrouw het Rabobank Nieuwjaarsconcert van Koninklijke Fanfare Concordia Ulestraten plaats. Dit concert wordt gehouden op zaterdag 4 januari 2020, vanaf 19.00 uur in Gemeenschapshuis D’n Huppel.

Concert in het teken van de Brexit; Goodbye Britain
Een afscheidsfeestje voor Groot Brittannië, vlak voordat ze de Europese Unie gaan verlaten. Wij spelen speciaal voor deze avond Britse muziek; van film- tot popmuziek en van bekende Britse traditionele werken tot harde rock. Ook zullen er een aantal bekende Britten aanwezig zijn, om samen het laatste gezamenlijke nieuwjaar te vieren.

Samen proosten
Een toegankelijke avond voor alle leeftijden, met meer dan alleen muziek. Belangstellenden kunnen een waardig afscheidsfeestje verwachten, met veel bekende en herkenbare Britse muziek en cultuur. Fanfare en belangstellenden zullen op deze avond gezamenlijk proosten op het nieuwe jaar met een glaasje champagne. De entree is gratis maar een vrije gift wordt op prijs gesteld.