Amateurvoetbal Heuvelland: SV Meerssen pakt punt in knotsgekke laatste minuten

Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Meerssen, Vaals, Valkenburg

UITSLAGEN AMATEURVOETBAL HEUVELLAND ZONDAG 24 MAART

Derde divisie B
Gemert - SV Meerssen 3-3

SV Meerssen heeft de uitwedstrijd tegen Gemert met 3-3 gelijk gespeeld. Een opmerkelijke einduitslag want in 86ste minuut stond Meerssen nog met 3-0 achter. In maar liefst zeven minuten tijd wist de club uit Meerssen drie keer te scoren. Om precies te zijn in de 87ste en 88ste minuut en in de blessuretijd, waardoor er toch nog een punt mee naar Meerssen ging.

2e klasse F
Sittard - RVU 0-1
Haslou - VV Eijsden 0-4

RVU uit Rothem blijft dankzij de winst op Sittard op de tweede plek. De afstand naar koploper Bekkerveld is echter 14 punten. VV Eijsden versloeg de nummer laatst Haslou uit Elsloo met vier doelpunten verschil. De club uit Eijsden loopt hierdoor in op Veritas en Geusselt Sport die beide verloren.

3e klasse A
SCG - Laura/Hopel Combinatie 2-2
FC Gulpen - Scharn 4-2
Bunde - Walram 2-1

VV Bunde wint verrassend van VV Walram uit Valkenburg met 2-1 te winnen. Walram stond voor aanvang van de wedstrijd op de derde plek, met twee punten achterstand van de nummer één Scharn. VV Bunde stond op een zevende plek met vijf punten achterstand op VV Walram. Bunde verkleint het gat nu met de ploeg uit Valkenburg naar twee punten.

Ook FC Gulpen weet verrassend te winnen als nummer acht van de koploper in deze klasse. De mannen uit Gulpen wisten met 4-2 op eigen terrein te winnen van Scharn, waardoor het in deze competitie ontzettend spannend blijft.

SCG uit Gronsveld liet punten liggen bij hekkensluiter Laura/Hopel Combinatie. Door het 2-2 gelijkspel blijft het degratiespook aanwezig.

Sporting Sittard'13 - RKUVC 2-1

RKUVC verliest als koploper tegen de nummer acht van de competitie, Sporting Sittard'13. RKUVC speelde vorige week op eigen terrein al gelijk tegen Woander Forest de nummer zes van de competitie. Met het puntverlies in deze speelronde blijft de club uit Ulestraten wel bovenaan staan, al komt dit alleen nog maar doordat de club een beter doelsaldo heeft dan RKVV Neerbeek.

5e klasse A
Passart/VKC - VV Berg'28 1-4 (wedstrijd donderdag gespeeld)

RKSVB - Geulsche Boys (wedstrijd wordt maandag 1 april gespeeld)
SNC'14 - Passart/VKC 6-1
VV Partij - DBSV (wedstrijd wordt maandag 1 april gespeeld)
VV Berg'28 - RKTSV 0-0
Geertruidse Boys was vrij deze zondag

Heuvelland Vandaag probeert uiterst zorgvuldig de wedstrijduitslagen te verzamelen. Mocht er onverhoopt toch een foutje in een uitslag zijn geslopen, vernemen we dit graag via redactie@heuvellandvandaag.nl