Amateurvoetbal Heuvelland: Spannend onderonsje in Keer

Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Meerssen, Vaals, Valkenburg

UITSLAGEN AMATEURVOETBAL HEUVELLAND ZONDAG 10 MAART

Derde divisie B
SV Meerssen - OJC Rosmalen 4-2

SV Meerssen won redelijk gemakkelijk van Rosmalen. Na een 3-0 voorsprong bij rust en de 4-0 vlak na de rust, was de wedstrijd al na iets meer dan een helft spelen, beslist. De ploeg uit Rosmalen wist nog twee keer te scoren, maar dit was niet genoeg om Meerssen in de problemen te brengen. SV Meerssen bereikt met deze overwinning een achtste plek op de ranglijst. Dat Meerssen thuis weer wint is dit seizoen geen verrassing. De ploeg doet het in thuiswedstrijden namelijk uitstekend. Alleen koploper Barendrecht wist dit seizoen thuis meer punten te halen.

2e klasse F
RVU - VV Maastricht West 3-0
VV Eijsden - Caesar 1-3

RVU won de thuiswedstrijd tegen Maastricht West, waarmee een tweede plaats in de competitie veroverd wordt. VV Eijsden verloor van Caesar uit Beek en blijft daarmee rond de degradatieplekken staan.

3e klasse A
Leonidas W. - SCG 1-0
SV Hulsberg - FC Gulpen 2-5
Laura/Hopel Combinatie - VV Bunde 1-3
Walram - Heksenberg/NEC 4-0

SCG verloor van Leonidas en moet opletten dat het niet volgend seizoen een klasse lager moet spelen. FC Gulpen boekte wel een ruime overwinning uitwaarts bij SV Hulsberg en haalt daarmee tien punten uit de laatste vier wedstrijden. Hiermee lijkt de angst voor degradatie voor de ploeg uit Gulpen voorlopig voorbij. VV Bunde won voor het eerst sinds 3 februari en maakt hierbij een einde aan de slechte reeks van de afgelopen weken. VV Walram blijft meedoen om het kampioenschap na de ruime zege op Heksenberg/NEC.

BMR - RKMVC 3-0

In de competitie met de meeste ploegen uit het Heuvelland wisten FC Bemelen, SVME, RKVVM, Zwart-Wit, Rood Groen en BMR te winnen. Vijlen, Keer, Geuldal en RKMVC verliezen deze speelronde.

4e klasse C
RKUVC - Woander Forest 1-1

RKUVC speelde thuis gelijk tegen Woander Forest uit Merkelbeek maar blijft wel koploper in de 4e klasse C.

5e klasse A
Geertruidse Boys - Wijnandia 2-1
Geulsche Boys - SNC'14 0-3
RKTSV - VV Partij 4-2
Passart/VKC - VV Berg'28 (wedstrijd wordt gespeeld op donderdag 21 maart om 20:00 uur)

Geertruidse Boys wist thuis te winnen van Wijnandia uit Wijnandsrade en bleef daarmee op de derde plek staan. RKTSV uit Terwinselen maakte een einde aan de drie overwinningen op rij van Partij. Geulsche Boys verloor met 0-3 thuis in Geulle en zakt daarmee terug naar de laatste plaats op de ranglijst.

Heuvelland Vandaag probeert uiterst zorgvuldig de wedstrijduitslagen te verzamelen. Mocht er onverhoopt toch een foutje in een uitslag zijn geslopen, vernemen we dit graag via redactie@heuvellandvandaag.nl