maandag 25 september 2023

Aftrap Walking Football op 1 juliTijdens de brainstormlunch van afgelopen zaterdag is besloten dat er vanaf 1 juli gestart wordt met Walking Footbal. Walking Football is een aangepaste vorm van voetbal gericht op 55-plussers. Hierbij is rennen niet toegestaan en zijn het veld en de teams kleiner.

Sportpark RKUVC Ulestraten
Na het vertonen van een filmpje over wat Walking Footbal is werd al snel besloten te starten. Dit gaat gebeuren op donderdag 1 juli om 10:00 op de voetbalvelden van RKUVC in Ulestraten. Vanaf dan wordt er wekelijks op de donderdagochtend samen gekomen om een balletje te trappen. Het huidige team bestaat uit 7 mannen en 2 vrouwen.

Oproep voor geïnteresseerden
Het team kan nog uitbreiding gebruiken en roepen zowel mannen als vrouwen uit heel Meerssen en omgeving op om mee te doen. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar hanneke.philipsen@planet.nl of bel op 06-29026328. Contactpersoon vanuit RKUVC is Frank van Rooij, info@rkuvc.nl. Zijn er mensen die twijfelen die kunnen geheel vrijblijvend een keer een kijkje nemen op de donderdagochtend.