maandag 25 september 2023

Afsluiting Sint Catharinastraat UlestratenDe Sint Catharinastraat en Pastoor van Eijsstraat in Ulestraten zullen een herinrichting ondergaan. In verband met voorbereidende werkzaamheden is de Sint Catharinastraat afgesloten van 1 tot en met 10 juli. Er worden omleidingsroutes ingesteld. Ook het openbaar vervoer wordt omgeleid via Oensel. De bushaltes Humcoven, Sint Catharinastraat en Pastoor van Eijstraat komen tijdelijk te vervallen. Op 1 juli is er een digitale informatiebijeenkomst.

Digitale informatiebijeenkomst
Op woensdag 1 juli is een digitale informatiebijeenkomst over dit project. Deze duurt van 19.00-20.00 uur. Belangstellenden kunnen deze van thuis via de pc, tablet of telefoon volgen. Mensen die de digitale bijeenkomst willen bijwonen kunnen dit doen via : https://kragten.webinargeek.com/digitale-informatiebijeenkomst .

Beantwoording vragen
Tijdens de bijeenkomst probeert het bouwteam vragen te beantwoorden van belangstellenden. Lukt de beantwoording niet, dan gebeurt dat na de bijeenkomst. De gepresenteerde informatie uit de digitale informatiebijeenkomst inclusief de vragen en antwoorden zijn later terug te zien via de website van de gemeente.